O antreprenoare din Bucureşti a investit 200.000 de euro într-o afacere prin care vrea să învingă boala secolului

Autor: Ioana Matei Postat la 31 octombrie 2014 199 afişări

O antreprenoare din Bucureşti a investit 200.000 de euro într-o afacere prin care vrea să învingă boala secolului

Stresul şi lipsa timpului cu care angajaţii companiilor autohtone se confruntă la birouri au inspirat-o în urmă cu opt ani pe Alina Grozescu să înceapă afacerea Max Relax: servicii de masaj on site (la biroul angajatului). „Stresul a devenit boala secolului nostru. Acesta este principala cauză a îmbolnăvirilor, alimentaţiei precare, cât şi a randamentului şi productivităţii scăzute. Angajaţii au multe task-uri, deadline uri şi nu se preocupă aşa cum ar trebui de sănătatea lor“, explică fondatoarea Max Relax, de profesie kinetoterapeut.

Dacă investiţia iniţială nu a fost mare şi a fost direcţionată înspre construirea unui site, cumpărarea de scaune de masaj, echipamente şi maşină, până în prezent aceasta a ajuns la 200.000 euro, ca urmare a încercării de a satisface din ce în ce mai mult cererile din ce în ce mai complexe ale clienţilor. De la On-Site Chair Massage, businessul, clasat în zona well-being, a evoluat în direcţia construirii unui departament de wellness, programe de ergonomie şi nutriţie, degustări de alimente raw-vegan, metode de relaxare prin respiraţie, stress şi time management, workshop-uri de cultivare a hobby-urilor şi orice fel de „activităţi deconectante“. Organizează la birourile angajaţilor chiar şi ore de on-site gym: aerobic, pilates, rebound, streching, tae-bo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
afaceri,
boala,
antreprenori
/actualitate/o-antreprenoare-din-bucuresti-a-investit-200-000-de-euro-intr-o-afacere-prin-care-vrea-sa-invinga-boala-secolului-13482920
13482920
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.