O altă staţiune românească la un pas de colaps

Postat la 23 februarie 2017 706 afişări

Lipsa investiţiilor în infrastructură şi reducerea drastică a numărului biletelor de odihnă şi tratament, contribuie pe an ce trece la pierderea uneia dintre cele mai vechi staţiuni balneare din România. Staţiunea Sîngeorz-Băi, renumită pentru apele miraculoase, e la un pas de colaps.

O altă staţiune românească la un pas de colaps

Situată la poalele Munţilor Rodnei, într-un peisaj de basm, staţiunea Sîngeorz-Băi este renumită pentru apele minerale vindecătoare care vin din numeroasele izvoare aflate în zonă, fiind desemnată staţiune balneoclimaterică încă din secolul XVII, relatează Mediafax.

 

Apele de aici vindecă boli ale aparatului digestiv (gastrite, ulcer, constipaţie cronică), colicistite, reumatism degenerativ, pancreatită cronică, obezitate, hepatită cronică şi chiar guta cu manifestări la nivelul articulaţiilor.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.