Nunta regala din Marea Britanie va fi transmisa in direct pe internet

Postat la 19 aprilie 2011 47 afişări

Casatoria printului William cu iubita lui din facultate Kate Middleton va fi difuzata in direct pe internet, pe un site recunoscut oficial de casa regala, devenind prima nunta regala din Marea Britanie transmisa in acest fel.

Evenimentul din 29 aprilie, ce va fi urmarit de circa doua miliarde de persoane, va putea fi vizionat pe site-ul www.youtube.com/theroyalchannel, unde va exista si un blog live multimedia. Surse oficiale de la Palatul St. James, resedinta oficiala a printilor William si Harry, au declarat ca aceasta transmisiune va fi efectuata de postul public de televiziune BBC, fara a contine insa comentariile de pe post. La randul lor, responsabilii site-ului YouTube au precizat ca tot o premiera va fi si existenta unui blog live care va rula alaturi de live stream-ul postat pe site-ul YouTube.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nunta-regala-din-marea-britanie-va-fi-transmisa-in-direct-pe-internet-8172923
8172923
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.