Nunta regală: bijuterii inspirate de Brâncuşi - cadouri simbol din partea Familiei regale a României

Postat la 19 mai 2018 107 afişări

Familia regală a României a trimis prinţului Harry al Marii Britanii şi miresei sale, Meghan Markle, un cadou inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi, cu ocazia căsătoriei acestora, programată sâmbătă, la capela St. George din Windsor.

Nunta regală: bijuterii inspirate de Brâncuşi - cadouri simbol din partea Familiei regale a României

Potrivit site-ului oficial, Familia regală a României a trimis prinţului Harry şi miresei sale un cadou inspirat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi, respectiv o pereche de cercei şi o brăţară pentru Meghan Markle şi butoni pentru mire, toate din aur.

Creatoarea bijuteriilor, Malvina Cservenschi, a declarat că Familia regală a României şi-a dorit ca darul pentru prinţul Harry şi Meghan Markle să fie de inspiraţie românească.

Simbolul bijuteriilor este Coloana Infinitului, opera unuia dintre cei mai faimoşi artişti români, Constantin Brâncuşi.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.