Numeroşi morţi în urma unor atentate comise în Damasc

Autor: Mihai Draghici Postat la 02 iulie 2017 103 afişări

Numeroase persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în urma unor atentate comise duminică în districtul estic al oraşului Damasc, relatează Televiziunea publică siriană, citată de postul Al Jazeera.

Autorităţile au depistat trei terorişti sinucigaşi, iar cel puţin unul a reuşit să se arunce în aer într-o zonă rezidenţială, în Piaţa Tahrir.

Potrivit agenţiei SANA, "teroriştii au aruncat în aer simultan trei vehicule", două în apropierea Aeroportului din Damasc, iar unul în zona Sahat Al-Tahrir.

"Atentatele s-au soldat cu numeroşi morţi şi răniţi, generând daune materiale semnificative în zonă", a precizat oficialul citat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SIRIA,
DAMASC,
ATENTATE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.