Nu vor să muncească românii? 7 candidaţi pe un post la o fabrică nouă de volane. 1.400 de oameni şi-au depus CV-urile

Postat la 20 octombrie 2017 734 afişări

Peste 1.400 de oameni şi-au depus CV-urile pentru cele 200 de joburi scoase la concurs în Rovinari, de o firma producătoare de volane. În prima fază investitorul, o firmă din Braşov, caută 200 de muncitori, dar în viitor va ajunge la 500 de angajaţi.

Nu vor să muncească românii? 7 candidaţi pe un post la o fabrică nouă de volane. 1.400 de oameni şi-au depus CV-urile

Simona Rădoi, reprezentant firmă recrutare: „Le-am spus că avem forţă de muncă, numai să deschidă fabrică. S-au depus până acum 1.400 de CV-uri. Zilnic mai vin 10, 20.”

Rovinariul este un oraş monoindustrial. Singurele locuri de muncă sunt în mină sau la termocentrală. Şi acelea din ce în ce mai puţine. Ca să atragă investitori, primarul oraşului a amenajat o fostă hală, scrie digi24.ro

Robert Dorin Filip, primar Rovinari: „În această hală îşi va desfăşura activitatea noua fabrică de volane. În acest judeţ şi în localităţile afectate de zona mineră locurile de muncă sunt o mare problemă. Oamenii au fost trimişi acasă fără să li se ofere niciun fel de alternativă.”

Recrutarea personalului pentru fabrica de volane va continua şi în zilele următoare. Firma nu a vrut să comunice care este valoarea investiţiei.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.