Nu vă mai uitaţi la ce spun, uitaţi-vă la CV-urile lor: Şcoala la fără frecvenţă şi doctoratele furate decid Codul fiscal pentru următorii zece ani

Postat la 03 noiembrie 2017 144 afişări

Se miră unul aşa mai dolofan de la sindicate: vai ce proastă-i şi mincinoasă ministresa muncii! Nu se mira aşa tare acum vreun an când salariile creşteau ca din pământ iarba, se miră azi când, ca să crească, cică trebuie întâi să fie tunsă!

Nu vă mai uitaţi la ce spun, uitaţi-vă la CV-urile lor: Şcoala la fără frecvenţă şi doctoratele furate decid Codul fiscal pentru următorii zece ani

Am crezut multă vreme că tevatura legată de trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat este legată doar de încercarea PSD de a-i momi pe oameni cu creşterea salariilor brute, ca să le iasă lor la albit promisiunile electorale.

Am mai crezut şi încă cred că PSD, prin majorările de salarii în administraţie şi de pensii urmăreşte sa-şi securizeze câteva milioane de votanţi astfel încât să stea cu fundul pe guvernare cât imperiul visat de Hitler. N-ar fi rău să fie bine, nu?: un primar PNL, un consilier PMP, un angajat local tra-la-la vor vota, ei şi neamurile lor, cu PSD sută-n mie după ce s-au văzut cu salarii lunare de 1.000 – 3.000 de euro în buzunar, că doar n-or să fie proşti să voteze cu alţii care i-ar arde la leafă.

1.205.151 posturi plătea statul în iulie (ultimele date de la Finanţe), un sfert din totalul joburilor din economie. Sigur că între ei sunt medicii şi profesorii a căror salarii trebuia majorate şi au fost majorate, dar cu mult sub cele ale funcţionarilor administraţiei. Şi, sigur, nu este un păcat să votezi PSD, dacă crezi în acest partid, dar, când votezi şpaga electorală, se schimbă calimera!

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.