„Nu purtaţi fustă!". Ţara în care femeile sunt avertizate să nu iasă noaptea pe stradă

Postat la 31 august 2016 22624 afişări

„Nu purtaţi fustă!". Ţara în care femeile sunt avertizate să nu iasă noaptea pe stradă

„Nu ieşiţi singure pe stradă noaptea, nu purtaţi fustă". Aşa sună sfaturile de siguranţă pe care un ministru dintr-o ţară xare este o adevărată atracţie turistică le-a dat femeilor care vin în călătorie aici. Afirmaţiile au stârnit imediat revolta opiniei publice, mai ales că ţara şi-a construit o reputaţie proastă în ceea ce priveşte măsurile de protecţie a femeilor în cazul agresiunilor sexuale.

Nu este pentru prima dată când oficialul a stârnit controverse în urma unor afirmaţii referitoare la modalităţi de asigurare a securităţii femeilor. Anul trecut acesta a spus că femeile n-ar trebui să iasă pe stradă noaptea.

Află aici care este ţara în care femeile sunt avertizate să nu poarte fustă şi să nu iasă noaptea pe stradă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
siguranta,
femei,
securitate,
fuste,
/actualitate/nu-purtati-fusta-tara-in-care-femeile-sunt-avertizate-sa-nu-iasa-noaptea-pe-strada-15633548
15633548
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.