NSA a primit în 2010 mandat pentru interceptări în 193 de ţări, inclusiv în România - DOCUMENTELE SECRETE

Postat la 01 iulie 2014 80 afişări

Agenţia americană pentru Securitatea Naţională (NSA) a primit mandat judiciar, în anul 2010, pentru interceptarea comunicaţiilor a 193 de state şi organizaţii internaţionale, inclusiv ale României, conform unor documente secrete obţinute de cotidianul The Washington Post.

NSA a primit în 2010 mandat pentru interceptări în 193 de ţări, inclusiv în România - DOCUMENTELE SECRETE

 Instanţa de supraveghere a serviciilor de informaţii (FISC) a oferit în anul 2010 un mandat judiciar care permite Agenţiei pentru Securitatea Naţională să intercepteze orice tip de comunicaţii de interes pentru Statele Unite.

Practic, instanţa federală specială a oferit mandat pentru interceptarea, în caz de nevoie, a comunicaţiilor tuturor statelor membre ONU, cu excepţia Marii Britanii, Canadei, Australiei şi Noii Zeelande (cu care SUA au relaţii privilegiate), precum şi ale unor entităţi precum Banca Mondială, Fondul Monetar Internaţional, Uniunea Europeană şi Organizaţia Internaţională pentru Energie Atomică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nsa-a-primit-in-2010-mandat-pentru-interceptari-in-193-de-tari-inclusiv-in-romania-documentele-secrete-12872464
12872464
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.