Noul stadion al Craiovei se inaugurează cu reeditarea semifinalei Cupei UEFA din 1983

Postat la 27 septembrie 2017 301 afişări

Noul stadion al Craiovei se va inaugura cu reeditarea celui mai important meci pentru suporterii Ştiinţei, semifinala Cupei UEFA din 1983: Universitatea Craiova - Benfica Lisabona, anunţă site-ul craiovean lupamea.ro.

Noul stadion al Craiovei se inaugurează cu reeditarea semifinalei Cupei UEFA din 1983

Majoritatea celor care au evoluat pe 20 aprilie 1983 în acel 1-1 din returul semifinalei vor avea ocazia să joace primul meci pe noua arenă din Bănie. Doi dintre cei care au fost atunci pe teren, căpitanul Costică Ştefănescu şi extrema Zoli Crişan, s-au stins din viaţă.

În urmă, cu 34 de ani, Balaci deschidea scorul pentru Craiova Maxima, iar oltenii erau în acel moment calificaţi în finala Cupei UEFA, însă Filipovic a egalat şi lusitanii aveau să dispute finala cu Anderlecht.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.