Noul şef H&M responsabil de România: Continuăm expansiunea, însă numărul de magazine noi depinde de inaugurările de malluri

Postat la 26 aprilie 2017 122 afişări

Dominique Fantaccino (foto), executivul francez care a preluat la începutul acestui an conducerea H & M pe cinci pieţe din regiune, spune că retailerul suedez va continua expansiunea pe piaţa locală în acest an, însă nu înaintează cifre.

Noul şef H&M responsabil de România: Continuăm expansiunea, însă numărul de magazine noi depinde de inaugurările de malluri

Ea afirmă însă că grupul merge cu magazine în special în malluri, aşa că numărul de unităţi nou inaugurate depinde de numărul de malluri şi centre comerciale care se deschid.

„Căutăm oportunităţi să deschidem noi magazine, potenţial de creştere există. Suntem însă dependenţi de deschiderile de malluri, pentru că în România 99% din shopping se face la mall. De fapt este o relaţie de co-dependenţă, pentru că şi ei au nevoie de branduri. Noi avem o singură unitate stradală, restul sunt în centre comerciale şi malluri“, adaugă ea.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.