Noul sediu pentru serviciul de eliberare a paşapoartelor va fi deschis în 16 iulie, în ParkLake

Postat la 11 iulie 2018 118 afişări

Noul sediu al Serviciilor de Eliberare a Paşapoartelor pentru Bucureşti şi Ilfov va fi deschis în data de 16 iulie şi va situat situat în interiorul centrului comercial ParkLake, informează Ministerul de Interne.

Noul sediu pentru serviciul de eliberare a paşapoartelor va fi deschis în 16 iulie, în ParkLake

„În continuarea măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru eficientizarea activităţii de eliberare a paşapoartelor, începând cu data de 16 iulie a.c., se va deschide un nou punct de lucru al Serviciilor Publice Comunitare pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple din Bucureşti şi judeţul Ilfov în centrul comercial ParkLake. Cetăţenii care au depus până în prezent sau vor depune în intervalul 11-13 iulie a.c. cereri pentru eliberarea documentelor de călătorie la sediile din Pipera şi Piaţa Amzei îşi vor putea ridica paşaportul din punctul de lucru situat în ParkLake. Noul punct de lucru se înfiinţează prin relocarea sediilor serviciilor de paşapoarte din Şos. Pipera nr. 49, sector 2, şi Piaţa Amzei, nr. 13, sector 1”, informează Ministerul de Interne, printr-un comunicat de presă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.