Noul plan al Gabrielei Firea: Primăria Capitalei cumpără sute de locuinţe pentru medici şi un teren pentru locuinţe sociale la preţuri mici

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax Postat la 04 mai 2018 158 afişări

Noul plan al Gabrielei Firea: Primăria Capitalei cumpără sute de locuinţe pentru medici şi un teren pentru locuinţe sociale la preţuri mici

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) a votat, vineri, achiziţionarea de locuinţe pentru medici şi un teren pe care urmează să construiască locuinţe sociale „la preţuri acceptabile”.

„În vederea asigurării unui cadru cât mai favorabil pentru desfăşurarea actului medical cât şi pentru atragerea personalului medical specializat, Primăria Municipiului Bucureşti face demersurile pentru identificarea unor ansambluri de locuinţe pe raza Municipiuui Bucureşti, în vederea achiziţionării şi repartizării acestora ca locuinţe de serviciu, cadrelor medicale care îşi desfăşoară activitatea în spitalele aflate în administrarea CGMB, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. Demararea acestui proiect poate fi considerat un motiv întemeiat pentru care medicii şi asistenţii medicali să nu mai fie tentaţi să părăsească ţara”, se arată în expunerea de motive a proiectului votat vineri în CGMB.

Locuinţele urmează să fie identificate, apoi o comisie a PMB va negocia preţul acestora.

Citiţi continuarea pe Mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMĂRIA,
LOCUINŢE,
TEREN

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.