Noua ambiţie a PSD pentru România. Cum ar putea ţara noastră să ÎNARMEZE toată regiunea

Postat la 12 februarie 2018 97 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că a discutat cu ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, despre posibilitatea ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă, ea precizând că Justiţia nu a fost una dintre temele abordate în timpul întâlnirii de la Palatul Victoria.

Noua ambiţie a PSD pentru România. Cum ar putea ţara noastră să ÎNARMEZE toată regiunea

”A fost o întâlnire foarte bună, o întâlnire punctuală. Am ridicat diferite probleme care vizează România. Am vorbit despre OCDE, despre România să fie membru OCDE şi susţinerea Statelor Unite. Am vorbit despre viză pentru români, am vorbit despre investitorii americani în România (...) Am vorbit despre menţinerea procentului de 2% (din PIB, n.r.) pentru Apărare, dar în acealaşi timp am pus şi problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă. Deci în toată discuţia am încercat să am o abordare care să susţină România şi o colaborare foarte bună pe Parteneriatul Strategic cu Statele Unite”, a declarat Viorica Dăncilă.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.