Nokia anunţă relansarea unei legende: Nokia 8110 în 4G. Compania anunţă alte 4 noi modele

Autor: Florin Casota Postat la 26 februarie 2018 390 afişări

HMD Global, compania care deţine licenţa exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, a anunţat astăzi extinderea portofoliului său premiat de smartphone-uri Android cu patru modele noi – Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 şi Nokia 1, dar şi relansarea celebrului Nokia 8110, care oferă conectivitate 4G, aplicaţii precum Google Assistant, Google Maps, Google Search, Facebook şi Twitter, şi revenirea telefonului de tip slider.

Nokia anunţă relansarea unei legende: Nokia 8110 în 4G.  Compania anunţă alte 4 noi modele

Trei noi smartphone-uri Nokia - Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus şi noul Nokia 6 se alătură familiei Android One, oferind o experienţă software de înaltă calitate proiectată de Google. Fiecare telefon va rămâne actual în timp datorită celor mai noi inovaţii oferite de inteligenţa artificială (IA) la cel mai ridicat nivel de securitate oferit de Google. Prin intermediul sistemului de operare Android pur, smartphone-urile Nokia vin fără schimbări UI inutile sau procese ascunse care să consume viaţa bateriei sau care să le încetinească funcţionarea.

Terminalele sunt livrate cu Android Oreo™ deja instalat, iar utilizatorii se pot bucura de cele mai noi caracteristici software, incluzând Picture-in-Picture pentru multitasking, Android Instant Apps pentru a descoperi şi a rula aplicaţii cu fricţiune minimă, un număr de 60 de noi emoticoane şi caracteristici de maximizare a duratei de viaţă a bateriei, cum ar fi limitarea folosirii aplicaţiilor de fundal.

Nokia 8 Sirocco

Cu o grosime de doar 2 milimetri la margini, Nokia 8 Sirocco combină un ecran curbat edge-to-edge pOLED 2K de 5,5 inci cu ancadramente mai mici şi curbe turnate pentru crearea unui profil ultracompact.

Cadrul din oţel inoxidabil este de 2,5 ori mai puternic în comparaţie cu seria 6000 din aluminiu, iar ecranul 3D Corning® Gorilla® Glass 5 este suficient de robust pentru a rezista provocărilor fizice cotidiene.

Telefonul are senzori duali cu optică ZEISS, care combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg şi performanţe în spaţii mai puţin iluminate, cu un senzor secundar de 13MP cu zoom optic 2x..

Disponibil la începutul lunii aprilie, Nokia 8 Sirocco se va comercializa la un preţ global mediu cu amănuntul de 749 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Nokia 7 Plus

Telefonul are sistemulDual-Sight perfecţionat, senzorii din spate duali cu optică ZEISS combină o cameră principală ultrasensibilă, cu unghi larg, de 12MP cu o cameră secundară de 13MP care funizează zoom optic 2x.

Nokia 7 Plus este susţinut de platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon ™ 660. Cu o baterie puternică de 3800 mAh, Nokia 7 Plus asigură o durată de viaţă a bateriei de 2 zile. Nokia 7 are un ecran 18:9 Full HD+ de 6 inci.

În două variante de amestec coloristic, Black/Copper şi White/Copper, Nokia 7 Plus va fi disponibil  din prima parte a lunii aprilie şi se va comercializa la un preţ mediu global de 399 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Noul Nokia 6

Cu peste 60% mai rapid decât predecesorul său premiat, telefonul oferă acum Dual-Sight îmbunătăţit, optică ZEISS, încărcare rapidă USB-C, un raport ecran-corp mai compact, Nokia spaţial audio şi Android Oreo™ pur, securizat şi actualizat.

Disponibil în trei amestecuri rafinate de culoare, Black/Copper, White/Iron şi Blue/Gold, precum şi două configuraţii de 3GB RAM / 32GB ROM, care va disponibil la începutul lunii aprilie sau 4GB RAM/64GB ROM disponibil mai târziu, noul Nokia 6   se va comercializa la un preţ mediu global cu amănuntul de 279 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Nokia 1

Nokia 1 furnizează elementele esenţiale ale unui smartphone Nokia şi un design familiar pentru fanii din întreaga lume. Telefonul vine echipat cu Android Oreo™ (Go edition), o versiune de Android optimizată pentru dispozitive cu memorie RAM de 1GB sau mai puţin. Nokia 1 este proiectat să răspundă rapid comenzilor şi să opereze fără sincope, având acces deplin la Google Play™ Store, astfel încât utilizatorul să poată găsi toate aplicaţiile favorite, de la WhatsApp, Facebook şi Instagram până la mobile banking, cu sublinierea simultană a aplicaţiilor optimizate pentru Android Oreo™ (Go edition).

Disponibil de la începutul lunii aprilie în culori Warm Red şi Dark Blue pentru fanii din întreaga lume, Nokia 1 se va comercializa la un preţ mediu global de 85 de dolari, excluzând taxele şi subvenţiile. Carcasele Xpress-on, vândute separat, sunt disponibile de la 7,99 de dolari, în culorile Azure, Grey, Yellow şi Pink.

Renaşterea telefonului Nokia 8110

Marcând întoarcerea legendarului model Nokia 8110, acest terminal cu suport 4G vine complet echipat cu design-ul iconic curbat slider.

Smartphone-ul înglobează mecanică tactilă cu mecanism de glisare pentru a răspunde şi a încheia convorbirile, precum şi un stil aparte de rotaţie tip elicopter al axei. Nokia 8110 oferă apelare crystal-clear VoLTE şi este o soluţie pentru cine îşi doreşte să aibă un telefon clasic 4G sau un telefon de rezervă. Cu acces la un magazin de aplicaţii, pentru preferinţe precum Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook şi Twitter, utilizatorii pot trimite şi primi e-mailuri sau importa contactele şi pot sincroniza calendarul cu Outlook şi Gmail. Şi, da, vine şi cu o versiune complet modificată a jocului Snake.

Realizat în două culori, Traditional Black şi Banana Yellow, Nokia 8110 va fi disponibil din luna mai şi se va comercializa la un preţ mediu global de 79 Euro, excluzând taxele şi subvenţiile.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.