Noii ”faraoni” ai sistemului financiar mondial: Dinastia Rothschild este pe cale să trimită la conducerea băncii cu acelaşi nume a şaptea generaţie din una dintre cele mai vechi şi puternice familii din lume

Postat la 10 martie 2018 208 afişări

Rothschild, probabil cea mai legendară dinastie bancară din Europa, este pe cale să aducă un nou membru al familiei la conducerea băncii, după ce s-a raportat faptul că David de Rothschild se va da la o parte, lăsându-l pe fiul său la conducere, potrivit Business Insider care citează un reportaj de la Financial Times.

Noii ”faraoni” ai sistemului financiar mondial: Dinastia Rothschild este pe cale să trimită la conducerea băncii cu acelaşi nume a şaptea generaţie din una dintre cele mai vechi şi puternice familii din lume

David de Rothschild la cei 75 de ani ai săi, va preda preşedenţia către fiul său, Alexandre, în vârstă de 37 de ani, lucru care sa va întâmpla vara aceasta.

Alexandre de Rothschild şi-a petrecut tinereţea lucrând în sistemul financiar şi s-a alăturat afacerilor familiei în urmă cu 10 ani, devenind primul primul membru al celei de-a şaptea generaţii de bancheri Rothschild, dinastie care îşi are rădăcinile în secoul al XVIII-lea.

Alexandre, care la acest moment este adjunctul preşedintelui Rothschild, s-a alăturat băncii prima oară în 2008, în timpul crizei financiare, venind de la firma Argan Capital,  un fond de investiţii deţinut anterior de Bank of America, care a devenit o societate independentă cu sediul la Londra, axată pe achiziţia de companii mijlocii din statele emergente ale Europei. Pentru doi ani, Alexandre s-a ocupat de investiţiile derulate în principal în Franţa.

Cititi mai multe pe www.mzf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
faraoni,
Rothschild

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.