Noi schimbări de la ANAF: Ce facilităţi pune Fiscul la dispoziţia contribuabililor

Postat la 28 ianuarie 2019 207 afişări

ANAF pune la dispoziţia contribuabililor calculatoare în sistem self service, în vederea accesării Spaţiului Privat Virtual şi a altor servicii oferite de agenţia fiscală, în sediile instituţiei, arată un comunicat al instituţiei.

Noi schimbări de la ANAF: Ce facilităţi pune Fiscul la dispoziţia contribuabililor

La cerere, contribuabilii vor fi îndrumaţi direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligaţiilor fiscale.

Serviciul Spaţiul Privat Virtual este uşor de accesat, gratuit şi disponibil 24 de ore din 24, atât persoanelor fizice, cât şi persoanelor juridice sau entităţilor fără personalitate juridică. Acest serviciu online permite obţinerea informaţiilor fiscale privind situaţia fiscală, depunerea electronică a declaraţiilor fiscale şi primirea electronică a documentelor şi a actelor administrativ fiscale, precizează documentul.

 

Documentele comunicate prin Spaţiul Privat Virtual au aceeaşi putere juridică, asemenea celor comunicate prin poştă sau la ghişeu. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
contribuabili,
anaf,
dispozitie,
facilitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.