Noi proteste faţă de OUG nr. 7 | Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa prelungeşte perioada de suspendare a activităţii/ Parchetul Tribunalului Capitalei îşi suspendă activitatea două ore pe zi

Postat la 27 februarie 2019 28 afişări

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au decis să prelungească perioada de suspendare a activităţii cu încă două zile, măsură luată ca formă de protest faţă de modificărilor aduse legilor justiţiei.

Noi proteste faţă de OUG nr. 7 | Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa prelungeşte perioada de suspendare a activităţii/ Parchetul Tribunalului Capitalei îşi suspendă activitatea două ore pe zi

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, Viorel-Gabriel Teliceanu, miercuri s-a decis ca perioada de suspendare a activităţii, care iniţial fusese prevăzută a avea loc până miercuri inclusiv, să fie prelungită până vineri.

 

„Am văzut ce au decis şi alţi colegi din ţară şi am hotărât să prelungim şi noi această formă de protest până vineri. Atunci vom decide ce vom face mai departe, dacă vom continua şi astfel şi în cursul săptămânii viitoare”, a declarat Teliceanu.

 

El a spus că în această perioadă de suspendare a activităţii vor face excepţie situaţiile cu caracter urgent.

 

De asemenea, miercuri, începând cu de la ora 16.00, alături de magistraţii Parchetului Tribunalului Constanţa şi celor de la DNA Constanţa, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au protestat din nou, pe treptele din faţa instituţiei, timp de o jumătate de oră, faţă de modificările aduse legilor justiţiei.

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a fost printre primele parchete care a anunţat că îşi suspendă activitatea, ca formă de protest faţă de modificările aduse legilor justiţiei. Decizia a fost luată vinerea trecută, în cadrul Adunării Generale.

 

Parchetul Tribunalului Capitalei îşi suspendă activitatea câte două ore pe zi până pe 8 martie

 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţă că a decis, în şedinţa Adunării Generale, să-şi suspende activitatea câte două ore pe zi, în intervalul 08:00 – 10:00, până pe 8 martie, urmând ca programul cu publicul să fie în continuare suspendat, ca măsură de protest faţă de OUG din justiţie.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
activitate,
parchet,
suspendare,
constanta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.