Noi exerciţii militare ruseşti la Sankt-Petersburg - Putin: "E o bună ocazie de a arăta adevăratul potenţial al Rusiei" - VIDEO

Autor: Paula Rusanu Postat la 03 iulie 2015 232 afişări

Numeroase exerciţii militare şi prezentări de armamente maritime-militare au loc la Salonul Internaţional Militar Maritim, care se desfăşoară, în aceste zile, la Sankt-Petersburg (Rusia).

"Sankt Petersburg este considerat pe drept unul dintre principalele centre ale industriei maritime ruseşti şi o sursă reală de forţă de muncă pentru forţele navale din Rusia. Sankt Petersburg este un prot cu o infrastructură unică, capabil să găzduiască cele mai noi şi avansate nave militare. Ediţia a şaptea a Salonului Internaţional Militar Maritim reprezintă o bună oportunitate pentru a demonstra care este adevăratul potenţial al Rusiei, din punctul de vedere al ştiinţei, construcţiilor şi ingineriei, dar şi industriei militare. În plus, participanţii găsesc aici platforma necesară pentru încheierea de noi contracte", se arată într-o scrisoare a preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, adresată participanţilor la această expoziţie.

Salonul Internaţional Militar Maritim a devenit un eveniment important pentru producătorii de echipamente şi armament maritim-militar din Rusia, dar şi din alte ţări.

În cadrul evenimentului, care se desfăşoară în perioada 1-5 iulie, au loc numeroase exerciţii militare de natură maritimă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-exercitii-militare-rusesti-la-sankt-petersburg-putin-e-o-buna-ocazie-de-a-arata-adevaratul-potential-al-rusiei-video-14539983
14539983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.