Noi documente privind starea lui Nicuşor Constantinescu: Este critică, dar stabilă

Postat la 23 iulie 2014 32 afişări

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa au transmis noi documente privind starea de sănătate a lui Nicuşor Constantinescu, într-o scrisoare semnată de un medic român de la Centrul de Cancer Monter din SUA arătându-se că şeful CJ "este în stare critică, dar stabilă".

Noi documente privind starea lui Nicuşor Constantinescu: Este critică, dar stabilă

"Se informează că domnul Nicuşor Constantinescu a fost supus unei proceduri de admitere de urgenţă la spital datorită unor complicaţii medicale. Domnul Nicuşor Constantinescu este în stare critică, dar stabilă. Studii adiţionale scot în evidenţă noi complicaţii despre starea domnului Nicuşor Constantinescu, care necesită tratament urgent. Aşa cum am indicat şi anterior, domnul Nicuşor Constantinescu nu este stabil să călătorească din punct de vedere medical şi necesită supraveghere medicală atentă pentru o serie de afecţiuni şi complicaţiile care decurg din aceasta", se arată într-un document datat 19 iulie şi semnat de către Doru Paul, profesor asistent de medicină de la Centrul de Cancer Monter din SUA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/noi-documente-privind-starea-lui-nicusor-constantinescu-este-critica-dar-stabila-12960970
12960970
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.