Noi detalii despre poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Ce au cerut anchetatorii

Postat la 27 ianuarie 2022 469 afişări

Noi detalii despre poliţistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni. Ce au cerut anchetatorii

Poliţistul bucureştean care a ucis o fetiţă în vârstă de 11 ani, după ce a lovit-o cu maşina de serviciu pe o trecere de pietoni de pe strada Laminorului, ar urma să fie supus unui test poligraf, spun surse judiciare pentru Gândul.

În plus, potrivit surselor mai sus citate maşina pe care o conducea în momentul accidentului este, în prezent, la Brigada Rutieră. Ulterior, autospeciala va fi dusă pe platformă la RAR şi va fi supusă unei expertize.

Totodată, anchetatorii au cerut şi audierea Marinei la domiciliu, fetiţa de 11 ani accidentată de agentul de poliţie.

Două fetiţe de 11 ani au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni de o maşină a Poliţiei, joi, 13 ianuarie. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost rănită şi transportată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Momentul în care cele două fetiţe au fost călcate de maşina de poliţie, pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1, a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, Raisa, fetiţa de 11 ani care a murit în urma impactului, a fost aruncată pe capota maşinii şi purtată circa 50 de metri.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cartel alfa,
coalitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.