Noi cazuri de infecţii cu West Nile, identificate în România. Numărul deceselor se ridică la opt

Postat la 15 septembrie 2017 443 afişări

Noi cazuri de infecţii cu virusul West Nile au fost identificate la nivel naţional, numărul deceselor ridicându-se la opt, acestea fiind înregistrate în Bucureşti, Buzău, Brăila, Olt şi Ialomiţa, conform Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Noi cazuri de infecţii cu West Nile, identificate în România. Numărul deceselor se ridică la opt

Potrivit unui comunicat al Ministerului Sănătăţii, transmis la sfârşitul lunii august, în România erau confirmate 16 cazuri de meningite cu virus West Nile, dintre care şase decese.

Între timp, numărul acestor cazuri a crescut, iar joi sunt raportate 39 de cazuri de infecţie cu virusul West Nile, din care opt decese (Bucureşti-patru, Buzău-unul, Brăila-unul, Olt-unul, Ialomiţa-unul).

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.