Ninge în Capitală. Codul galben de vânt puternic, prelungit până sâmbătă seara

Postat la 25 octombrie 2014 58 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins valabilitatea codului galben de vânt puternic până sâmbătă la ora 20 pentru municipiul Bucuresti şi judeţele Ilfov, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău şi Brăila.

Ninge în Capitală. Codul galben de vânt puternic, prelungit până sâmbătă seara

Astfel, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi, la rafală, viteze de 55-60 km/h, izolat 70 km/h.

Între timp, deşi pentru ziua de sâmbătă se anunţase posibilitate de lapoviţă în Capitală, a început deja să ningă, iar temperatura aerului este de 3 grade.

ANM a emis o informare meteo valabilă pentru 25 octombrie ora 16 - 26 octombrie ora 12 vizând sudul ţării şi în special în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, anticipând că în acest interval, ploile se pot transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Potrivit ANM, vântul va continua să prezinte intensificări în sud-estul ţării şi pe crestele montane, cu viteze de 50-60 km/h, iar pe arii restrânse 60-70 km/h.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ninge-in-capitala-codul-galben-de-vant-puternic-prelungit-pana-sambata-seara-13460101
13460101
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.