Nicuşor Dan deschide lista USR Bucureşti, la Camera Deputaţilor, urmat de Ghinea

Postat la 26 octombrie 2016 202 afişări

Nicuşor Dan deschide lista USR Bucureşti, la Camera Deputaţilor, urmat de Ghinea

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a declarat, miercuri, că va deschide lista pentru Camera Deputaţilor, la Bucureşti, fiind urmat de ministrul demisionar al fondurilor europene Cristian Ghinea, iar la Senat, lista ar urma să fie deschisă de fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu.

"Da (voi deschide lista la Camera Deputaţilor, la Bucureşti-n.r.)”, a răspuns Nicuşor Dan întrebat de ziarişti. Nicuşor Dan a afirmat că ministrul demisionar al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, se va regăsi pe locul doi pe lista pe care partidul o va depune la Camera Deputaţilor, în Capitală.

"Avem o alegere, între o teleormenizare a României şi o României modernă, între sărăcie şi un drum către prosperitate şi normalitate în România. (…) Sper că românii vor face alegerea corectă", a conchis Nicuşor Dan.

La rândul său, Cristian Ghinea a spus că deja şi-a depus demisia la cancelaria premierului şi că ar dori să ducă mai departe proiectele începute la Guvern. "Acum o oră şi jumătate mi-am anunţat colegii de Guvern că mi-am depus demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea să vin alături de USR în această luptă şi pentru a putea să continui proiectele pe care le-am început atât la Cancelaria Primului Ministru, cât şi la Ministerul Fondurilor Europene: pachetul antisărăcie, (…) comisia de tăiat hârtii, proiecte pe care USR le preia în programul de guvernare şi pe care un viitor guvern susţinut de USR le va pune în implementare", a spus Cristian Ghinea.

Cristian Ghinea a petrecut 181 de zile la conducerea MFE.

Şi fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, ar urma să deschidă lista USR pentru Senat, în Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.