Nicu Covaci: "Un neam care behăie şi nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic"

Postat la 23 octombrie 2017 1311 afişări

,,Cel mai de preţ lucru pe care l-a pierdut ţara noastră este omenia". A spus-o Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix, în direct la Realitatea TV. Artistul este de părere că românii au nevoie de coloană vertebrală. Este şi ceea ce îşi propune trupa Phoenix, cu ajutorul mesajelor pe care le transmite prin muzică.

Nicu Covaci: "Un neam care behăie şi nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic"

Invitat în platoul Realitatea TV, Nicu Covaci a explicat de ce a decis să concerteze din nou în România, după ce o bună parte din viaţă a trăit în exil.

"Ne-am întors acasă zicând că e datoria noastră să ducem steagul mai departe, să încurajăm lumea şi chiar speram că s-a schimbat ceva şi va fi bine şi frumos. Sunt deceptionat, trebuie să spun, poate ca greşesc, nu a reuşit nimeni să mă convingă că ne merge mai bine. Incercăm să punem lucrurile la cale şi să întărim şira spinării la români. Un neam care behăie şi nu pune mâna pe bâtă nu schimbă nimic", a spus Nicu Covaci la emisiunea "Jocuri de Putere"

Liderul legendarei trupe Phoenix a spus, cu mâhnire în suflet, ce a găsit la revenirea în ţară.

"Ce a pierdut România cel mai scump lucru e omenia – o putem recâştiga? – sunt convins. Dar pentru asta trebuie educaţie. Părinţii au obligaţia să îşi educe copiii. Fiecare calcă în picioare pe fiecare. Divide et impera. E o formula veche care funcţionează", mai spune liderul Phoenix, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.