Nick Kós, noul CEO al PwC Europa Centrală şi de Est

Autor: Florin Casota Postat la 12 aprilie 2018 34 afişări

Firma de servicii profesionale PwC Europa Centrală şi de Est anunţă alegerea lui Nick Kós în poziţia de CEO pentru un mandat de patru ani, care va începe de pe 1 iulie 2018.

Nick Kós, noul CEO al PwC Europa Centrală şi de Est

Nick Kós este în prezent Country Managing Partner al PwC Ungaria şi a exercitat diverse funcţii de conducere în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Nick va prelua conducerea firmei de la actualul CEO, Olga Grygier-Siddons, care îşi va încheia mandatul de 4 ani pe 30 iunie 2018.

”Sunt onorat că am fost ales CEO al PwC ECE. Aceasta este o perioadă plină de oportunităţi pentru PwC în Europa Centrală şi de Est şi este un privilegiu să conduc o echipă de peste 10.000 de profesionişti, care lucrează împreună pentru a consolida încă şi mai mult firma.

Nick Kós are 49 de ani şi este de origine irlandeză şi maghiară. În prezent este Country Managing Partner al PwC Ungaria şi a lucrat în cadrul PwC timp de 27 de ani, din care 24 în Europa Centrală şi de Est, şi 18 ca Partener de Audit.

Înainte de această alegere, el a exercitat diverse funcţii de conducere ca Lider de Audit pentru Regiunea de Vest din cadrul PwC ECE, Lider al Echipei de Servicii de Audit pentru Sectorul Produselor Industriale, precum şi lider de audit în Rusia şi Regiunea de Est.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.