Nicio săptămână fără suspans pentru Drumul Taberei. Se deschide sau nu se deschide?

Postat la 13 septembrie 2020 88 afişări

Trebuia „să se deschidă“ vineri. Şampania era la rece. Nici de data asta n-a fost să fie. Premierul Ludovic Orban a arătat vineri că metroul Drumul Taberei - Eroilor se va deschide când va fi semnat procesul-verbal de recepţie. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a avut ceva obiecţii, dar nu va dura, spune premierul, aflat la câteva sute de kilometri de metrou.

Nicio săptămână fără suspans pentru Drumul Taberei. Se deschide sau nu se deschide?

Trebuia „să se deschidă“ vineri. Şampania era la rece. Nici de data asta n-a fost să fie. Premierul Ludovic Orban a arătat vineri că metroul Drumul Taberei  - Eroilor se va deschide când va fi semnat procesul-verbal de recepţie. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a avut ceva obiecţii, dar nu va dura, spune premierul, aflat la câteva sute de kilometri de metrou.

„Metroul Drumul Taberei se va deschide după semnarea procesului- verbal de recepţie. Iar semnarea procesului-verbal de recepţie, în momentul de faţă, mai depinde de doar câteva obiecţii din partea ISU pe care le-am discutat şi cu domnul ministru şi cu conducerea Metrorex, pentru care se lucrează. Rezolvarea acestor obiecţii se va face într-un timp relativ scurt, de ordinul zilelor, nu de ordinul săptămânilor sau lunilor, aşa cum am văzut în tot felul de speculaţii pe această temă“, a afirmat Orban, la Orşova, în campanie electorală fiind.

Lucrările la magistrala 5 de metrou Râul Doamnei – Eroilor  au început acum nouă ani. Povestea trebuia încheiată acum şase ani. Ani de zile statul nu a dat însă niciun ban pentru lucrări, aşa că metroul a ajuns mai bătrân decât copiii din Drumul Taberei, înainte chiar de deschiderea primei staţii. Vineri, toată lumea politică promitea deschiderea liniei. Dar  deschiderea a fost din nou amânată. Pentru doar câteva zile, promite premierul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Drumul Taberei,
metrou,
magistrala,
premier

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.