NETOPIA şi GarantiBank lansează o campanie cu 0% comisioane pentru Black Friday

Autor: Alexandra Nicu Postat la 21 noiembrie 2013 116 afişări

NETOPIA mobilPay şi GarantiBank vor lansa o campanie specială pentru Black Friday şi perioada sărbătorilor de iarnă. Proiectul presupune 0% comisioane şi 0 costuri de procesare pentru plăţile integrale, indiferent de volumele procesate, fără costuri de înregistrare sau costuri fixe lunare.

Scopul campaniei este să promoveze plăţile prin intermediul cardului în rândul comercianţilor online. Conform estimărilor realizate de cele două companii, peste 150 de comercianţi online se vor înscrie pe platforma de plăţi mobilPay.

Comercianţii online care vor implementa sistemul de procesare plăţi NETOPIA pe platformele lor şi care vor deschide un cont curent la GarantiBank în perioada 20 noiembrie – 31 decembrie 2013 vor beneficia de ofertă.

“Parteneriatul cu NETOPIA mobilPay face parte din strategia noastră de a oferi tehnologii şi produse utile clienţilor noştri, făcându-le disponibile cât mai multe alternative de plată, facile şi eficiente. Prioritatea noastră este să avem clienţi mulţumiţi, iar această campanie se adresează segmentului de comercianţi online”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct GarantiBank.

GarantiBank România face parte din grupul financiar-bancar Garanti România, universal deţinut de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai profitabilă bancă privată din Turcia după active. Compania a început parteneriatul cu NETOPIA în 2010, an în care NETOPIA mobilPay a devenit primul produs românesc premiat în cadrul uneicompetiţii din Silicon Valley. Aplicaţia românească s-a situat în top 3 cele mai votate tehnologii în cadrul primei expoziţii dedicate start-up-urilor prezente în centrul mondial al giganţilor din domeniul IT şi a stat la baza lansării mobilPay MasterCard Mobile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/netopia-si-garantibank-lanseaza-o-campanie-cu-0-comisioane-pentru-black-friday-11710039
11710039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.