Netopia Payments anunţă parteneriatul cu Elrond, startup-ul românesc care dezvoltă un nou blockchain şi o nouă criptomonedă

Autor: Andra Stroe Postat la 18 decembrie 2018 106 afişări

Netopia Payments, cel mai mare procesator de plăţi electronice din România, anunţă parteneriatul cu Elrond, companie IT cu know-how românesc care dezvoltă o nouă platformă blockchain, scalabilă şi mai eficientă, cu taxe neglijabile şi o procesare a tranzacţiilor în doar câteva secunde.

Netopia Payments anunţă parteneriatul cu Elrond, startup-ul românesc care dezvoltă un nou blockchain şi o nouă criptomonedă

Prin acest parteneriat, cele două companii şi-au propus să exploreze împreună potenţialul integrării token-ului ERD dezvoltat de Elrond pe platforma de plăţi Netopia Payments. Această integrare va permite comercianţilor să ofere la rândul lor utilizatorilor şi clienţilor posibilitatea de a achiziţiona produse şi servicii prin intermediul ERD tokens. Astfel, din a doua jumătate a anului viitor, peste 6.000 de comercianţi care utilizează soluţiile Netopia Payments vor putea accepta criptomoneda ERD, fară costuri de dezvoltare sau de exploatare suplimentare din partea lor.

Din managementul Elrond mai fac parte nume cunoscute din industria de IT din România, precum: Lucian Todea - COO Elrond/founder&CEO ITNT şi Lucian Mincu - CIO Elrond/cofondator al Metachain Capital şi al ICO Market Data.

De asemenea, reprezentanţii celor două companii şi-au exprimat interesul comun de a explora şi alte cazuri de utilizare potenţială a noii platfome, legate de tehnologiile blockchain, de plăţi sau de confidenţialitatea datelor personale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dezvoltare,
parteneriat,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.