NEPI deţine 200.000 mp spaţii retail după deschiderea mall-ului din Galaţi şi începe alte 3 proiecte

Postat la 21 noiembrie 2013 151 afişări

Fondul sud-african de investiţii New Europe Property Investments (NEPI) deschide joi un centru comercial la Galaţi, închiriat integral, ajungând astfel la 200.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale în România, iar până la finele anului vrea să înceapă alte trei proiecte.

NEPI deţine 200.000 mp spaţii retail după deschiderea mall-ului din Galaţi şi începe alte 3 proiecte

 Centrul comercial are o suprafaţă construită de 33.000 metri pătraţi şi este primul proiect de acest tip din oraşul Galaţi.

Printre chiriaşi se numără Carrefour, H&M, C&A, Deichmann, NewYorker, Altex, Intersport, Leonardo, Reserved, Domo, CCC, Puma, Killtec şi Flanco. Pe lângă acestea, centrul are o zonă de restaurante, cafenele şi pentru petrecerea timpului liber.

Amplasat pe Bilevardul George Coşbuc, principala axă nord-sud a oraşului, mall-ul oferă peste 1.400 de locuri de parcare.

Peste 1.150 de locuri de muncă vor fi create odată cu deschiderea Shopping City Galaţi, atât pe partea de servicii administrative, cât şi în cadrul magazinelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nepi-detine-200-000-mp-spatii-retail-dupa-deschiderea-mall-ului-din-galati-si-incepe-alte-3-proiecte-11711468
11711468
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.