Neaga, CNADNR: Contractul pentru autostrada Comarnic - Braşov va fi semnat în iunie

Postat la 28 mai 2014 31 afişări

Contractul pentru construcţia în concesiune a autostrăzii Comarnic - Braşov va fi semnat în iunie, iar lucrările vor începe în luna următoare, a declarat, miercuri, directorul general al CNADNR, Narcis Neaga, care a precizat că în acest moment finanţarea proiectului este stabilită "în mare parte".

Neaga, CNADNR: Contractul pentru autostrada Comarnic - Braşov va fi semnat în iunie

 "În iunie semnăm contractul. (...) Infirm toate zvonurile referitoare la retragerea Vinci", a spus Neaga, la conferinţa ZF Construction & Infrastructure Summit '14, răspunzând unei întrebări.

Autostrada va fi realizată în etape, iar lucrările vor debuta după aproximativ o lună de la semnarea contractului.

Neaga a precizat că termenul de finalizare şi costul total de realizare al proiectului vor putea fi comunicate după semnarea acordului cu constructorii selectaţi.

"Este prematur să avansez nişte cifre", a spus Neaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/neaga-cnadnr-contractul-pentru-autostrada-comarnic-brasov-va-fi-semnat-in-iunie-12657476
12657476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.