Nădlac: Şanţuri adânci la capetele unui marcaj pietonal de pe un drum naţional - FOTO

Autor: Adina Oşan, Marian Buga Postat la 16 aprilie 2015 87 afişări

Un marcaj pietonal de pe DN 7G, care face legătura între autostrada A1 şi Nădlac, a declanşat nemulţumirea unor localnici, iar un consilier judeţean cataloghează lucrarea drept "tragi-comică", în condiţiile în care dungile sunt trasate până la jumătatea şoselei, iar la capete sunt şanţuri adânci.

Mircea Onea, consilier judeţean PNL din Arad, a prezentat presei, joi, fotografii cu o trecere de pietoni din oraşul Nădlac, trasată pe DN 7G, drumul naţional care face legătura între autostrada A1 şi Nădlac (DN 7), arătând că lucrarea "este demnă de celebrele povestiri de la Caracal", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Onea acuză Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) că "îşi bate joc de locuitorii oraşului Nădlac, făcând lucrări proaste şi oferind oamenilor disconfort şi nesiguranţă".

"La intersecţia dintre DN 7G şi DJ 709J, cel de-al doilea fiind drumul care face legătura între Cartierul Viile Vechi şi oraş, a fost făcută o trecere de pietoni demnă de celebrele povestiri de la Caracal. Această trecere de pietoni se termină brusc pe mijlocul drumului, unde dai de nişte borduri, după care continuă la aproape un metru în dreapta. Din imaginile prezentate se vede cum pietonii pur şi simplu nu au cum să traverseze drumul prin acest loc, pentru că pe ambele părţi trecerea este izolată de şanţ", a atras atenţia consilierul judeţean.

El cataloghează lucrarea drept "tragi-comică", spunând însă că respectiva trecere pentru pietoni este singura din acea zonă în care locuiesc mai mult de o mie de persoane.

"Mărturisesc că rar mi-a fost dat să văd o lucrare de o asemenea absurditate. Problema acestei lucrări tragi-comice este cu atât mai gravă cu cât trecerea de pietoni este singura din acea zonă, în care locuiesc peste o mie de oameni. Adică este singura cale de acces a locuitorilor acestui cartier către oraş. Prin acel loc trec zilnic sute de persoane, fie că sunt cetăţeni care se duc la muncă, fie că sunt cetăţeni care au treabă în centrul oraşului sau chiar copiii care trebuie să meargă la şcoală prin acel loc", a spus consilierul.

El a mai acuzat CNADNR că "a lăsat de izbelişte de foarte multă vreme" lucrări care sunt de executat în zonă, iar cele realizate deja "au o calitate îndoielnică".

Consilierul judeţean cere ca "reparaţia acestei ciudăţenii" să intre în sarcina constructorului, "indiferent dacă se încadrează în perioada de execuţie sau în cea de garanţie a lucrărilor".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ZEBRĂ,
PIETONI,
ŞANŢURI
/actualitate/nadlac-santuri-adanci-la-capetele-unui-marcaj-pietonal-de-pe-un-drum-national-foto-14124728
14124728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.