Mutu spune că a refuzat Real Madrid şi că Mourinho nu ştie să lucreze cu jucătorii

Autor: Luminita Turcu Postat la 19 decembrie 2015 205 afişări

Atacantul Adrian Mutu a declarat, într-un interviu pentru publicaţia britanică FourFourTwo, că în perioada în care evolua la Fiorentina a refuzat o ofertă de la Real Madrid şi a afirmat că fostul său antrenor de la Chelsea, Jose Mourinho, nu ştie să lucreze cu jucătorii.

"Jose Mourinho nu ştie să lucreze cu jucătorii. Este interesat doar de el. Ce cred jucătorii nu-l interesează. Atât timp cât deţine controlul, totul este perfect. Nu contează cât de mare e jucătorul, el trebuie să aibă controlul complet", a afirmat Mutu.

Românul a jucat la Chelsea în perioada 2003-2004, fiind antrenat şi de Jose Mourinho. În septembrie 2004, Mutu a fost depistat pozitiv, iar în octombrie contractul său cu Chelsea a fost reziliat. Mourinho, aflat la al doilea mandat, a fost demis, joi, de la Chelsea.

Jucătorul de 36 de ani susţine că în perioada în care juca la Fiorentina a refuzat o ofertă de la Real Madrid: "Nu-mi pot scoate din cap că am refuzat Realul. Jucam foarte bine la Fiorentina. Cei de la Real a venit după mine şi i-am refuzat înainte să ascult oferta. După tot ce se întâmplase, eram foarte fericit la Florenţa. Dar încă mă gândesc: dacă nu refuzam?".

Adrian Mutu a jucat pentru Fiorentina în perioada 2006-2011.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
MUTU,
/actualitate/mutu-spune-ca-a-refuzat-real-madrid-si-ca-mourinho-nu-stie-sa-lucreze-cu-jucatorii-14925320
14925320
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.