Mutarea anunţată astăzi de Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 20 martie 2017 170 afişări

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi promovarea lui Diederik Pen, Chief Operations Officer, în funcţia de vicepreşedinte Executiv & Chief Operations Officer cu începere imediată din 1 aprilie 2017.

Mutarea anunţată astăzi de Wizz Air

Diederik Pen s-a alăturat companiei în ianuarie 2013 ca Chief Operations Officer şi a condus echipa de operaţiuni a companiei pentru a oferi cele mai bune servicii, cel mai mic cost şi operaţiuni de încredere pentru operator. Wizz Air continuă să înregistreze o rată de utilizare de top în industrie, peste 12 ore/zi, pentru flota sa de Airbus A320 şi A321, una dintre cele mai tinere din Europa şi cu una dintre cele mai mici rate de anulare din domeniu. Având biroul în sediul central al companiei din Budapesta şi raportând direct CEO-lui, noua poziţie face parte din conducerea executivă a companiei, iar Chief Flight Operations Officer, dar şi alţi membri ai echipei executive îi raportează direct.

“Suntem încântaţi de promovarea lui Diederik Pen în poziţia de Vice-preşedinte Executiv şi Chief Operations Officer. În ultimii patru ani, Diederik a jucat un rol important în dezvoltarea şi creşterea cu succes a companiei. Promovarea sa reflectă importanţa unei echipe puternice pentru a oferi o creştere a capacităţii cu 20% în anul fiscal curent şi pentru a extinde operaţiunile în 28 de oraşe din 15 ţări în 2017, însă în acelaşi timp menţinând cea mai bună utilizare a aeronavelor şi siguranţa zborului. Suntem nerăbdători ca Diederik să continue să îşi aducă valoarea la contribuţia companiei din rolul lui de Vice-preşedinte Executiv şi Chief Operations Officer”, spune József Váradi, Wizz Air Chief Executive Officer.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.