Mutare surpriză de la Vodafone: Al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă lansează noi servicii

Postat la 11 octombrie 2017 901 afişări

Vodafone România, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, lansează noi servicii de internet prin fibră optică pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea sau de domeniul de activitate al firmelor.

Mutare surpriză de la Vodafone: Al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă lansează noi servicii

Vodafone promite, pe lângă o lăţime de bandă mai mare care aduce o viteză de până la 1Gbps, pentru download şi upload, o instalare rapidă, suport non-stop, intervenţie promptă şi consultant de vânzări dedicat.

 

Internetul fix prin fibră optică, care utilizează tehnologie FTTH (fiber-to-the-home) şi FTTB (fiber-to-the-building), poate fi implementat în toate reşedinţele de judeţ, dar şi în alte câteva zeci de oraşe la nivel naţional. Fie că este vorba de locaţii urbane, platforme industriale sau locaţii greu accesibilie, companiile vor avea acces la o conexiune permanentă, rapidă şi sigură.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.