Munca de acasă se oglindeşte în starea de sănătate a angajaţilor

Autor: Andreea Dragoş Postat la 17 ianuarie 2021 128 afişări

Munca de acasă se oglindeşte în starea de sănătate a angajaţilor

Munca de acasă se oglindeşte în starea de sănătate a angajaţilor. Un kinetoterapeut a facut un program de exerciţii pentru cei care lucrează remote.

Speciliştii spun că dacă stăm cu orele pe scaun ajungem să avem dureri de oase şi musculare.

Kinetoterapeutul Dragoş Luscan şi-a dat seama că poate să facă din asta o afacere, aşa că a lansat un program online de exerciţii fizice şi de postură, toate adaptate pentru cei care lucrează de acasă.

Un abonament lunar costă în jur de 500 de euro, iar pentru a începe exerciţiile este nevoie doar de conexiune la internet, pentru că şedintele se fac pe Zoom.

„Le recomand 2-3 sesiuni pe săptămână. În acelaşi timp, le recomand să meargă şi în aer liber, nu doar să stea în faţa calculatorului şi să lucreze cu mine. Lipsa aceasta de mişcare vine cu diverse probleme de ordin cardiovascular, probleme osoase, musculare, articulare”, spune Dragoş Luscan, kinetoterapeut.

Gabriela lucrează de acasă din când a început pandemia. Pentru că nu mai putea să se concentreze din cauza durerilor cervicale, a început să facă exerciţii fizice cu Dragoş.

„Fac 3 sesiuni pe săptămână, dar repet exerciţiile în fiecare zi acasă. Unul din sfaturile pe care le-am primit a fost să-mi ţin picioarele un pic ridicate, nu drepte, pe podea”, povesteşte Gabriela.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
munca,
kinetoterapeut,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.