Mult zgomot pentru nimic: Coreea de Nord nu ar fi dezvoltat tehnologia pentru o rachetă balistică intercontinentală

Postat la 11 iulie 2017 211 afişări

Coreea de Nord nu a dezvoltat tehnologia pentru o rachetă balistică intercontinentală şi nu există informaţii certe că testul recent efectuat de către Phenian a avut succes, a anunţat marţi un parlamentar sud-coreean, citând date din partea unei agenţii de informaţii, relatează site-ul Yonhap.

Mult zgomot pentru nimic: Coreea de Nord nu ar fi dezvoltat tehnologia pentru o rachetă balistică intercontinentală

"Având în vedere că nord-coreenii nu deţin structuri proprii pentru efectuarea testelor privind reintrarea rachetelor în atmosferă, agenţia de informaţii apreciază că nu a fost dezvoltată încă această tehnologie de către Coreea de Nord", a declarat Yi Wan-Young, membru al comisiei de informaţii din Parlamentul sud-coreean.

Potrivit acestor informaţii, regimul de la Phenian nu ar fi capabil să ghideze o rachetă cu un focos nuclear direct către o ţintă prestabilită, întrucât nu controlează tehnica reintrării rachetei în atmosferă, după lansare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.