Motivul STUPID pentru care Coreea de Nord trebuie să plătească Statelor Unite peste 150.000 de dolari

Postat la 28 septembrie 2017 710 afişări

În vreme ce Kim Jong-Un cheltuie sume fabuloase pentru programul nuclear al Coreei de Nord, există o datorie pe care el o ignoră.

Motivul STUPID pentru care Coreea de Nord trebuie să plătească Statelor Unite peste 150.000 de dolari

O echipă dela I-Team a descoperit că delegaţia coreenă la Organizaţia Naţiunilor Unite a strâns peste 1.300 de tichete de parcare în New York, fără a plăti vreun dolar.

Oficialii coreeni au început să "adune" tichetele încă din anii '90, iar valoarea acestora a ajuns la 156.000 de dolari.

"Nu e adevărat", a declarat celor de la I-Team Jung Jo, secretar al delegaţiei din Coreea de Nord. "De fiecare dată când primim un tichet, îl plătim. Dacă adunăm mai mult de trei bilete nu mai avem voie să refacem permisele de circulaţie în oraş."

Cei de I-Team scriu însă că datoria e reală, menţionând că există şi alte state care au strâns astfel de datorii. Suma totală pe care ar trebui să o încaseze autorităţile din New York se ridică la aproximativ 16 milioane de dolari.

Printre statele cu datorii mari "la parcare" se numără Siria (362.550 dolari), Iran (184.987 dolari) şi Rusia (104.231).

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.