Motivul sfâşietor pentru care Morgan Freeman a purtat o mănuşă la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar

Postat la 24 noiembrie 2022 788 afişări

Motivul sfâşietor pentru care Morgan Freeman a purtat o mănuşă la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din Qatar

Mulţi fani ai fotbalului au fost surprinşi să îl vadă pe Morgan Freeman în timpul ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Dar o mare parte din atenţie a fost îndreptată spre ceea ce purta pe una dintre mâini, mai degrabă decât spre ceea ce spunea de fapt.

Nu a fost o alegere de modă, deoarece este de fapt o mănuşă de compresie pe care a fost forţat să o poarte de 14 ani.

Mulţi fani ai fotbalului au fost surprinşi să îl vadă pe Morgan Freeman în timpul ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar – şi au fost şi mai derutaţi la vederea unei mâini a acestuia. Înainte de meciul de deschidere a turneului dintre ţara gazdă şi Ecuador, actorul de la Hollywood a ţinut un discurs puternic în faţa mulţimii şi a milioane de telespectatori din întreaga lume, deşi nu pe BBC One.

Actorul în vârstă de 85 de ani a urcat duminică seara pe o scenă amplasată în mijlocul terenului de pe stadionul Al Bayt din Doha pentru a discuta cu influencerul qatarez Ghanim al Muftah.

„Ne-am adunat aici ca un mare trib, iar Pământul este cortul în care trăim cu toţii”, a declarat starul din Dark Knight şi Se7en. El a continuat: „Fotbalul se întinde în toată lumea, uneşte naţiunile în dragostea lor pentru acest joc frumos. Ceea ce uneşte naţiunile uneşte şi comunităţile. Cu toţii avem o poveste despre fotbal şi despre cum ne-a adus împreună, iar acest ţinut are o poveste proprie”.

Dar o mare parte din atenţie a fost îndreptată spre ceea ce purta pe una dintre mâini, mai degrabă decât spre ceea ce spunea de fapt. Pe Twitter, o persoană a întrebat: „De ce a purtat Morgan Freeman o mănuşă la mâna stângă?”.

„De ce are Morgan Freeman o mână falsă?”, a întrebat altul. Nu a fost o alegere de modă, deoarece este de fapt o mănuşă de compresie pe care a fost forţat să o poarte de 14 ani. Dar este rar văzută în timpul filmelor sale şi în timpul oricăror fotografii şi videoclipuri promoţionale, deoarece de obicei o dă jos.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deschidere,
ceremonie,
qatar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.