Motivul pentru care Ryanair a forţat o mamă şi fiica ei să doarmă 14 ore pe jos în aeroport

Postat la 30 august 2017 2045 afişări

O mamă şi fiica ei au fost nevoite să doarmă pe jos în aeroportul din Alicante (Spania), după ce operatorul aerian low-cost Ryanair le-a respins celor două bagajele de mână la zborul de întoarcere, potrivit Daily Mail. Bagajele lor depăşeau cu aproximativ doi centimetri dimensiunile permise în cabina avionului.

Motivul pentru care Ryanair a forţat o mamă şi fiica ei să doarmă 14 ore pe jos în aeroport

Tania Alston (51 de ani) şi fiica ei de 12 ani, Malaika Alston-Epkei, au petrecut 14 ore pe aeroportul spaniol, după ce li s-a spus că bagajele pe care le-au avut în vacanţă sunt prea mari ca să poată să se întoarcă. În momentul în care se îndreptau spre poarta de îmbarcare, Tania Alston, care avea un bagaj mai mare decât fiica ei, a fost lăsată să treaca. Malaika a fost însă oprită, bagajul i-a fost măsurat şi i s-a spus că era mai mare cu 2 centimetri decât limitele admise şi că trebuie să plătească 50 de lire sterline pentru a fi păstrat.

Tania Alston nu şi-a permis să plătească înainte de ziua salariului, de abia a doua zi, această taxă, astfel că a început să pună lucrurile din bagajul fiicei, în bagajul ei. Un alt membru al echipajului a oprit-o şi i-a spus că şi bagajul ei este prea mare, astfel că, pentru a se îmbarca, suma pe care ar fi trebuit să o plătească era de 100 de lire sterline.

Cele două nu au putut astfel să plece cu avionul pentru care aveau bilete, astfel că au fost nevoite să îşi petreacă 14 ore pe aeroportul din Alicante, până la zborul de a doua zi, când şi-au cumpărat bilete pentru a zbura cu un alt operator aerian.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.