Motivul incredibil pentru care o fostă lideră a unui cartel de droguri şi o detectivă care o investiga au pozat dezbrăcate pentru o revistă

Postat la 28 aprilie 2016 437 afişări

O fostă lideră a unui cartel de droguri şi o fostă detectivă care a investigat cartelul au pozat dezbracăte într-o încercare bizară de a promova pacea.

Perechea a fost de acord să pozeze pentru numărul controversat al revistei Soho: este vorba de fosta lideră de guerilla al cartelului FARC, Ana Pacheco şi de fosta poliţistă, Isabel Londono.

Cele două femei au renunţat la carierele lor, însă în articolul Daily Mail nu se specifică de ce.

"La început am fost surprinsă că m-au întrebat dacă vreau să pozez nud cu un membru guerilla, dar mi-a plăcut mesajul campaniei. Noi în Columbia suntem obişnuiţi cu imagini puternice şi trebuia să facem ceva şocant pentru a face mesajul campaniei înţeles", a spus ea.

Şi Ana Pacheco a ezitat la început, dar a decis să accepte propunerea revistei. "Este timpul să cer iertare celor care le-am făcut rău", a declarat Pacheco.

În acelaşi timp, ea a adăugat că "de când eram mică visul meu a fost să fiu un model sau să fiu actriţă, iar acum visul meu s-a împlinit".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/motivul-incredibil-pentru-care-o-fosta-lidera-a-unui-cartel-de-droguri-si-o-detectiva-care-o-investiga-au-pozat-dezbracate-pentru-o-revista-15275491
15275491
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.