Motivul incredibil pentru care o chelneriţă a primit un bacşiş pe aprope 80.000 de dolari

Autor: Andra Stroe Postat la 25 noiembrie 2020 7639 afişări

Motivul incredibil pentru care o chelneriţă a primit un bacşiş pe aprope 80.000 de dolari

O chelneriţă din California a primit bacşiş în valoare de peste 78.000 de dolari, fiind numită totodată o „eroină” după ce l-a dat afară din restaurant pe CEO-ul unei companii de tehnologie din San Francisco, care a înjurat o familie asiatică în timpul unei răbufniri rasiste, scrie FoxNews.

Gennica Cochran, care lucrează ca ospătar la Lucia Bar & Restaurant, a intervenit imediat când l-a auzit pe Michael Lofthouse, CEO al companiei de tehnologie Solid8, înjurând şi ţipând la Chan, o familie asiatică care sărbătorea o zi de naştere.

„Trebuie să pleci chiar acum. Ieşi, nu ai voie aici, ieşi acum", i-a ordonat Cochran Gennica, imaginile fiind surprinse într-un videoclip devenit viral. „Nu vorbeşti aşa cu oaspeţii noştri, sunt oaspeţi valoroşi, nu îţi este permis să mai vii niciodată aici!", a continuat femeia.

CEO-ul a cerut scuze familiei pentru comportamentul său „îngrozitor” şi remarcile rasiste. În zilele următoare, trei campanii GoFundMe au fost deschise online pentru Cochran. Una dintre ele, numită „Un tips mare pentru un erou de zi cu zi”, a strâns peste 60.930 de dolari, iar din celelalte s-a strâns suma de 17.652 de dolari.

Cochran a spus că a-I lua apărarea familiei Chan a fost pur şi simplu o reacţie naturală. „Am făcut ceea ce ar trebui sau ar face oricine altcineva în acea situaţie. „Să te urăsc pe cineva doar din cauza felului în care arăţi, asta mă depăşeşte. Nu înţeleg”, a adăugat ea.

Într-un mesaj adresat publicului, Cochran a transmis: „Dacă vedeţi ceva care necesită să interveniţi, nu vă sfiiţi să o faceţi. Ridicaţi-vă împotriva rasismului şi a urii sub orice formă, oricând puteţi".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceo,
restaurant,
gest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.