Monumentul dedicat victimelor din Colectiv va fi sfinţit duminică

Postat la 27 octombrie 2016 76 afişări

Monumentul dedicat victimelor din Colectiv va fi sfinţit duminică

Un monument dedicat memoriei victimelor din Colectiv va fi sfinţit, duminică, la împlinirea unui an de la tragedie, în curtea bisericii Sfântul Nicolae - Broşteni, ceremonia fiind urmată de slujba parastasului în faţa clubului pentru toţi cei care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Patriarhia Română, ceremonia de sfinţire a monumentului dedicat victimelor din clubul Colectiv va avea loc, duminică, la orele 11.30, în curtea bisericii Sfântul Nicolae - Broşteni din Capitală şi va fi urmată, la orele 12.00, de slujba parastasului în faţa clubului Colectiv pentru toţi cei care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului.

"Slujba de sfinţire a monumentului şi parastasul vor fi oficiate de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.