MONITORIZAŢI cu drona. CNAIR va controla inopinat şantierele/ Grindeanu: Fac un apel la constructori, să-şi schimbe modalitatea de execuţie a lucrărilor

Postat la 25 mai 2017 103 afişări

CNAIR va controla inopinat şantierele cu ajutorul dronelor, procedura de achiziţie prin licitaţie publică a două drone fiind demarată şi urmând să fie finalizată, cel mai probabil, în luna iulie, a anunţat joi Ştefan Ioniţă, directorul provizoriu al instituţiei.

MONITORIZAŢI cu drona. CNAIR va controla inopinat şantierele/ Grindeanu: Fac un apel la constructori, să-şi schimbe modalitatea de execuţie a lucrărilor

Premierul Grindeanu a spus, joi, după vizita de lucru de la Ministerul Transporturilor, că face un apel la constructori pentru a-şi schimba modalitatea de execuţie a lucrărilor, fiind nemulţumit de ritmul de lucru, iar aceştia trebuie să respecte angajamentele din contracte.

„Apelul de astăzi este către parteneri, către cei care au câştigat aceste contracte şi care trebuie să le execute. (...) Apelul meu este să-şi schimbe ritmul şi să-şi schimbe abordarea legată de modul în care fac execuţia acestor lucrări”, a declarat premierul României.

Prim-ministrul a transmis că va umări modul de execuţie a lucrărilor în infrastructură. „Poate au fost învăţaţi în anii trecuţi cu un anumit mod de a face lucrurile de infrastructură. (...) Dacă au fost învăţaţi în aceşti ani într-un anumit mod, ar trebui să şi-l schimbe şi vom urmări modul în care se execută aceste lucrări şi să le intre bine în cap că modul în care vor înainta şi ceea ce s-au angajat prin contracte trebuie să respecte”, a spus Grindeanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.