Momentul în care un rapper împarte teancuri de bani oamenilor din cel mai sărac cartier din Los Angeles, în Ajunul Crăciunului

Autor: Ruxandra Radulescu Postat la 25 decembrie 2019 78 afişări

Artistul hip-hop Blueface, în vârstă de 22 de ani, a fost filmat în timp ce arunca teancuri de bani oamenilor săraci dintr-un cartier mărginaş din oraşul american Los Angeles, relatează RT.

Artistul a fost filmat în timp ce stătea pe capota maşinii sale şi arunca teancuri de bacnote oamenilor din cartierul Skid Row din Los Angeles.

Zona respectivă e cunoscută pentru nivelul de trai scăzut al locuitorilor, majoritatea dintre aceştia fiind persoane fără adăpost.

Imaginile postate pe reţelele de socializare ale artistului  arată cum zeci de oameni s-au repezit în jurul său pentru a prinde cât mai multe bacnote.

Părerile utilizatorilor au fost împărţite. Unii au considerat gestul cântăreţului a fi foarte generos, însă alţii au fost de părere că artistul a pus într-o postură degradantă persoanele sărace.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.