Moment ISTORIC pentru Facebook

Postat la 01 februarie 2018 44 afişări

Acţiunile companiei Facebook înregistrau o creştere masivă miercuri la închidere, după ce compania a raportat că va creşte preţurile reclamelor în medie cu 43%, în strategia menită să schimbe conţinutul fluxului cunoscut drept „news feed”, potrivit MarketWatch.

Moment ISTORIC pentru Facebook

După ce rezultatele din al patrulea trimestru au scos la iveală o serie de nemulţumiri ale acţionarilor, printre care scăderea timpului pe care utilizatorii îl petrec conectaţi la reţeaua socială, acţiunile Facebook au scăzut cu 5%. Miercuri, acestea au crescut la un maxim istoric de 194,5 dolari. Înainte de acest moment acţiunile Facebook nu s-au tranzacţionat niciodată la un preţ mai mare de 190,66 dolari.

 

Evoluţia se datorează anunţului făcut de CFO-ul companiei, David Wehner, care a anunţat că preţul mediu per reclamă a crescut cu 43%, în timp ce numărul total de pagini  a crescut cu 4% în ultimul trimestru.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.