MOL România a investit peste 6 milioane de euro în 7 benzinării noi şi a ajuns la o reţea de 154 unităţi

Autor: Cristina Cuncea Postat la 31 iulie 2014 47 afişări

MOL România a investit peste 6,1 milioane de euro în 7 benzinării noi, extinzându-şi reţeaua de distribuţie naţională la 154 de unităţi, noile benzinării fiind situate în judeţele Constanţa, Ilfov, Suceava, Timiş, Hunedoara, Iaşi şi Bihor.

"Suntem hotărâţi să ne continuăm politica de investiţii, în funcţie de oportunităţile de piaţă (...). De la începutul acestui an, am deschis 11 benzinării în România", a declarat, într-un comunicat, Kinga Daradics, CEO & Country Chairman al MOL România.

Noile staţii au fost deschise în oraşul Cernavodă, judeţul Constanţa, pe Şoseaua Bucureşti Nord din Ilfov, în Rădăuţi (judeţul Suceava), Timişoara, Brad (Hunedoara) şi Miroslava (judeţul Iaşi).

Pe lângă activitatea de distribuţie a carburanţilor, MOL este prezent în România şi pe segmentul explorărilor de hidrocarburi, având concesionate trei perimetre în vestul ţării.

MOL România face parte din grupul ungar MOL, care desfăşoară operaţiuni în peste 40 de ţări şi are circa 30.000 de angajaţi.

Grupul MOL operează o reţea de peste 1.700 de benzinării în regiunea Europei Centrale şi de Est.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MOL ROMÂNIA,
BENZINĂRII,
/actualitate/mol-romania-a-investit-peste-6-milioane-de-euro-in-7-benzinarii-noi-si-a-ajuns-la-o-retea-de-154-unitati-13010764
13010764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.