MOL a rebranduit şase benzinării Agip

Autor: Carol Dan Postat la 23 aprilie 2015 111 afişări

Grupul ungar MOL a investit "câteva sute de mii de euro" în rebranduirea a şase benzinării Agip, în Bucureşti şi Constanţa, din reţeaua de staţii cumpăarată de la compania italiană Eni.

"Alte staţii sunt aproape de finalizarea introducerii elementelor specifice mărcii MOL", potrivit unui comunicat al companiei.

Grupul MOL a finalizat în luna februarie achiziţia celor 42 de benzinării cumpărate de la Eni România, companie din grupul italian Eni, şi a ajuns la o reţea de aproximativ 200 de unităţi de distribuţie a carburanţilor.

Tranzacţia a fost perfectată în luna mai a anului trecut şi a inclus şi achiziţia de către MOL a unor benzinării ale Eni din Cehia şi Slovacia. MOL a ajuns să deţină aproximativ 2.000 de staţii de distribuţie a carburanţilor în 11 ţări.

Eni comercializa carburnaţi în România sub marca Agip. Grupul italian a intrat pe piaţa românească a distribuţiei de carburanţi în 1995, la fel ca MOL.

Preluarea benzinăriilor Eni a fost aprobată în septembrie 2014 şi de Comisia Europeană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MOL,
AGIP,
ENI
/actualitate/mol-a-rebranduit-sase-benzinarii-agip-14146061
14146061
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.