Modificări în regulile privind obţinerea permisului de conducere

Postat la 23 iulie 2014 98 afişări

Modificări în regulile privind obţinerea permisului de conducere

Ministerului Afacerilor Interne a operat o modificare privind regulile la obţinerea permisului de conducere. Schimbarea a fost operată pentru a transpune o serie de reglementări europene în legislaţia din România.

Este vorba de actualizarea condiţiilor referitoare la examinare şi la cele pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească pentru a putea susţine examenul. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial pe 22 iulie, intrând astfel în vigoare.

Conform noilor reguli, concurenţii trebuie să verifice vizual starea anvelopelor, fixarea roţilor, starea apărătoarelor de noroi, starea suspensiei, a rezervoarelor de aer, a parbrizului, ferestrelor şi ştergătoarelor, a uleiului de motor, a lichidului de răcire, a lichidului de parbriz, a farurilor precum şi existenţa trusei medicale, a triunghiurilor reflectorizante şi a stingătorului de incendiu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/modificari-in-regulile-privind-obtinerea-permisului-de-conducere-12963846
12963846
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.