Mobila din sticlă, un nou trend printre producători

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 03 februarie 2019 79 afişări

O colaborare recentă dintre firma japoneză de design Nendo şi producătorul de articole din sticlă de Murano WonderGlass îşi propune să atragă atenţia asupra frumuseţii sticlei ca material principal pentru mobilier.

Mobila din sticlă, un nou trend printre producători

Intitulată Melt (Topire), colecţia este formată din piese astfel realizate încât să redea curgerea sticlei topite sub acţiunea gravitaţiei, printre articolele de mobilier numărându-se un fotoliu, un şezlong şi o masă, dar şi obiecte decorative.

Pentru confecţionarea acestora s-au folosit foi de sticlă lăsate să curgă peste sau între bare de oţel şi în diverse forme, pentru a obţine aspectul topit din final.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.